Complexe vraagstukken oplossen voor mensen, met mensen

Een nieuwe strategie, een andere manier van werken. Veranderen is een uitdaging voor organisaties en de mensen die er werken.

Complexe vraagstukken oplossen voor mensen, met mensen

Wij zijn GroupMapping

Veranderen doe je samen, en de energie om die uitdaging aan te gaan ligt bij de ervaring en creativiteit van je eigen collega’s. Door de collectieve kracht van jouw organisatie in te zetten we samen de beweging in gang. Dat doen we met veel een gedegen aanpak, oog voor detail én razendsnel.

Durf voor een andere aanpak te kiezen

Een adaptieve organisatie
Shaping together
Een adaptieve organisatie

Samen ontwikkelen we een strategie die duidelijk richting geeft en begrepen wordt door iedereen.

Slim en energiek samenwerken
Working together
Slim en energiek samenwerken

Samen starten we een versneld en breedgedragen implementatie- of veranderprogramma.

Nieuwe en flexibele skills
Growing together
Nieuwe en flexibele skills

We leren groepen en individuen de juiste tools om goede samenwerking vorm te geven.

Inspirerende Interactie
Creating together
Inspirerende interactie

Samen ontwikkelen we een authentiek, opvallend verhaal met oog voor de organisatie en de collega’s.

Ontmoet onze mensen

onze aanpak

Een nieuwe strategie,
een andere manier
van werken

onze aanpak

Veranderen is een uitdaging voor organisaties en de mensen die er werken. Veranderen doe je samen, en de energie om de uitdaging aan te gaan ligt bij de ervaring en creativiteit van je eigen collega’s. Door de collectieve kracht van jouw organisatie in te zetten we samen de beweging in gang. Dat doen we met veel een gedegen aanpak, oog voor detail én razendsnel.

Door grote en kleine groepen, met verschillende perspectieven op slimme manieren samenwerken te laten werken kom je tot doorleefde en gedragen oplossingen. Want oplossingen voor complexe uitdagingen kun je niet kopen, die moet je zelf ontwikkelen.

Wij helpen organisaties om mogelijkheden te bedenken, risico’s te verminderen, afstemming te vinden en besluitvorming te versnellen. En omdat we het samen met jouw collega’s doen is het van iedereen. Wij ondersteunen jouw organisatie met deze manier van werken, en ook dat doen we samen!

Tommes Snels

Partner

De strategische reis vormt zich rondom sessies, events, kleinere workshops, inspirerende communicatie, prikkelende dialogen… Samen creëren we de hartslag.

Zo breng je het beste in elkaar naar boven

Een adaptieve organisatie

Omarm een nieuwe manier van werken

Wie een scherpe visie heeft, weet waar die heen wil. De kunst is om professioneel en gestructureerd naar je stip op de horizon toe te werken — en dat op een manier die past bij je eigen cultuur.
We deden het samen met AMS-IX
Slim en energiek samenwerken

Werk slim en vol energie samen

Hoe snel je kunt veranderen, wordt bepaald door de mensen. En dan vooral door hoe goed ze samenwerken. De kunst is om je collega's tijdig te betrekken. Door ze slimme manieren van samenwerken te bieden, kunnen ze kennis en ervaring beter delen.
We deden het samen met Windesheim
Nieuwe en flexibele skills

Leer nieuwe, flexibele skills

Hoe laat je los wat niet werkt, en pak je op wat nodig is? Dit vraagt om een flexibele mentaliteit, om eigenaarschap en vertrouwen. Dankzij innovatieve leerprogramma’s en interventies doorleeft iedereen een nieuwe praktijk. En groeit ook de zin om te blijven leren.
We deden het samen met Politie Nederland
Inspirerende Interactie

Creatieve communicatie, inspirerende interactie

Om je doel te bereiken heb je een heldere, opvallende boodschap nodig. Authentiek, maar tegelijk verrassend en met persoonlijke aandacht voor je collega's. Slimme interactie brengt inspiratie tot leven.
We deden het samen met Dura Vermeer.

onze cases

Meetbare resultaten
door onze andere
aanpak

over ons

Een non-traditioneel bureau met gepassioneerde mensen

Wij geloven dat je bij complexiteit moet verbinden. Verbinding ontstaat door intensief en effectief samen te werken en door de benodigde kennis op de juiste plekken uit de organisatie te halen.

Als de samenwerking goed doordacht en ontworpen is, kun je snel bijsturen als de situatie daar om vraagt. Dit noemen wij Collaboration by Design. Het verbinden van mensen is een kunst.

GroupMapping beheerst deze kunst. Wij ontwerpen effectieve samenwerking. Zo activeren en mobiliseren wij mensen. We betrekken mensen bij wat er écht speelt, waardoor het draagvlak toeneemt en de oplossing beter is. En dat doe je niet eenmalig, maar door een frequentie, een ritme te introduceren. Juist bij vraagstukken die té complex lijken. Door samen complexe uitdagingen te overwinnen wordt de oplossing duurzamer. Wat we doen, doen we goed en bovenal samen 
met onze klanten.

Al meer dan 10 jaar maken wij impact door effectieve samenwerking te ontwerpen. Dat maakt werken leuk én waardevol. Wij brengen mensen samen.

Onderdeel worden van
ons creatieve team?