over ons

Leuke mensen
& waardevol werk

Wij geloven dat complexiteit vraagt om verbinding. Intensief samenwerken, relevante kennis op de juiste plekken uit de organisatie halen. Maar hoe doe je dat? En hoe hou je het leuk?

Scherper, sneller, slimmer
Het gedachtegoed van Matt en Gail Taylor heeft ons geholpen specialist te worden op het gebied van samenwerking. Deze pioniers ontwierpen ruim veertig jaar geleden de filosofie, taal en werkwijze als basis voor succesvolle manieren van samenwerking.

Onder de titel Collaboration by Design hebben we onze eigen aanpak en manier van werken en denken. Daarmee komen we razendsnel en mensgericht — human centric — tot impactvolle resultaten. We besteden daarbij extra aandacht aan intentie en inzicht: de twee fasen in het Creatief Proces Model die voor zoveel meer doorleving en energie zorgen.

Werk je samen met GroupMapping, dan ga je het merken: het maakt mensen in organisaties scherper in strategie, sneller in verandering en slimmer in ontwikkeling.

Van hart en hoofd naar actie
Als je mensen in hun hart en in hun hoofd weet te raken, volgt beweging. Wie de emotie voelt van iets-echt-willen en inzicht krijgt in het waarom en de gevolgen, komt in actie.

We gebruiken een veelheid aan technieken, invalshoeken, werkvormen, modules, games en tools om dit te bereiken. Of het nu gaat om het glashelder in kaart brengen van processen, organisatieontwikkeling versnellen, een strategie tot leven brengen: de crux zit in de activatie en mobilisatie van mensen!

In een aanpak met een voorspelbaar ritme, met ruimte voor nieuwe inzichten en verdieping — voor integrale oplossingen met een lang leven.

Plezier in je werk
GroupMapping bouwt met opdrachtgevers aan samenwerking die niet alleen waardevoller is, maar ook leuker. Alles werkt nu eenmaal beter wanneer je het met plezier doet.

Leer groupmapping kennen

Ontmoet onze mensen

Onderdeel worden van
ons creatieve team?

Scherper, sneller, slimmer:
dat wil ik ook!