Call us Email us

Ons verhaal

Wij geloven dat effectief samenwerken de sleutel is tot succes. Voor mensen en organisaties.

In deze wereld behoren zekerheden tot het verleden, zijn problemen dilemma’s geworden en bestaan vijfjarenplannen niet meer. De wereld is VUCA: volatile, uncertain, complex en ambiguous. Maar wat betekent dat? Veranderingen volgen elkaar razendsnel op, het is onzeker wat er verandert, de veranderingen zijn complexer en lang niet altijd zichtbaar. Als de complexiteit en druk toeneemt proberen veel mensen hier mee om te gaan door harder te werken. Daarbij richten zij zich op hun ‘eigen verantwoordelijkheid’. Maar dit werkt niet.


Wij geloven dat je bij complexiteit moet verbinden.

In deze VUCA wereld heeft niet één iemand het antwoord meer, maar hebben we allemaal een stukje van de puzzel. Om die puzzel te leggen moet je verbinden. Verbinding ontstaat door intensief en effectief samen te werken en door de benodigde kennis op de juiste plekken uit de organisatie te halen. Als de samenwerking goed doordacht en ontworpen is, kun je snel bijsturen als de situatie daar om vraagt. Dit noemen wij Collaboration by Design.
 

Different approach, better results

Het verbinden van mensen is een kunst. GroupMapping beheerst deze kunst. Wij ontwerpen effectieve samenwerking. Zo activeren en mobiliseren wij mensen. We betrekken mensen bij wat er écht speelt, waardoor het draagvlak toeneemt en de oplossing beter is. En dat doe je niet eenmalig, maar door een frequentie, een ritme te introduceren. Juist bij vraagstukken die té complex lijken. Door samen complexe uitdagingen te overwinnen wordt de oplossing duurzamer.


Wat we doen, doen we goed en bovenal samen met onze klanten,

  • Richting geven aan complexe, strategische vraagstukken
  • Laten slagen van veranderprogramma’s 
  • Ontwikkelen van mensen tot leiders die de organisatie nodig heeft

 

Al meer dan 10 jaar maken wij impact door effectieve samenwerking te ontwerpen. Dat maakt werken leuk én waardevol. Wij brengen mensen samen, ook als dat niet fysiek kan.

Stel ons een vraag!