Call us Email us

Welkom Milou!

"Ha allemaal, ik ben Milou Baekers en begin op 1 maart bij GroupMapping. Een nieuwe start waar ik na ruim een jaar eilandleven op Curaçao en een geweldige reis door Zuid-Amerika erg veel zin in heb! De afgelopen jaren hebben duidelijk gemaakt dat voor mij één ding het allerbelangrijkst is: verbinding."

 

Verbinding met oude en nieuwe vrienden thuis en op reis, en verbinding met collega’s en klanten wanneer ik aan het werk ben. Vanuit daar ontstaat samenwerking, beweging en wrijving om vooruit te komen, maar het maakt mijn (werkende) leven ook gewoonweg ontzettend leuk. Vol energie en enthousiasme weet ik vaak snel een weg te vinden in nieuwe organisaties en de mensen om mij heen in beweging te brengen. Daartegenover staat dat ik het ook heerlijk vind om me op de inhoud te storten en voor mij nog onbekende terreinen te doorgronden.


Waar ik vooral naar uitkijk is mezelf onderdompelen in de GroupMapping-methode en -cultuur. Nieuwe inzichten verkrijgen, ervaring opdoen en mijn creatieve kant prikkelen: daar ga ik voor! Verder is het goed om te weten dat ik naast het werken aan projecten me ook bezig ga houden met de toekomst van Walls on Wheels, een uitdaging waar ik ook erg benieuwd naar ben.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek. Zo zing ik, speel een beetje gitaar en ben het hele jaar door op festivals en bij concerten te vinden. Sinds kort heb ik me ook op salsadansen gestort, waar ik in Cali totaal verliefd op ben geworden. Tot slot sta ik al mijn hele leven op het hockeyveld en probeer ik mezelf af en toe naar een ClassPass-les te slepen.
 

Met veel enthousiasme kijk ik ernaar uit met jullie, binnen en buiten GroupMapping, samen te werken. Ik sta altijd open voor een (digitaal) koffie’tje, of nog beter: een wandeling in het Westerpark. Stuur een bericht en wellicht tot snel!

Ask us anything!