Call us Email us

Welkom Kathleen!

Hi! Ik ben Kathleen en vanaf 1 september maak ik onderdeel uit van het Groupmapping team!

Ik heb een achtergrond in grafisch ontwerp, interieurontwerp, gamification en psychologie. Een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken benaderen vind ik belangrijk. In co-creatie met de klant, doelgroep en andere betrokkenen leren we van elkaars perspectieven en ontstaan er mooie inzichten die waardevol zijn voor het (ontwerp)proces. 

 

Mijn fascinatie voor menselijk gedrag heeft ervoor gezorgd dat ik me meer ben gaan verdiepen in de gedragsbeïnvloedende functie van ontwerp. Ik heb me gespecialiseerd in gamification om doelgroepen spelenderwijs te activeren, iets te laten leren, of ergens bewust van te laten worden. Het liefst neem ik een doelgroep mee in een beleving, door ze te laten doen en ervaren, dit is vaak veel effectiever dan het passief zenden van een boodschap. Het ontwerpen van die beleving, passend bij de context en het vraagstuk, vind ik de leukste uitdaging!

 

In mijn vrije tijd lig ik het liefst in de zee op mijn surfplank, genietend van de zonsopgang. Ook volg ik sinds een tijdje skateboard lessen (je bent nooit te oud om te leren)! Ik hou wel van een uitdaging en vind beweging en gezondheid (zowel mentaal als fysiek) belangrijk. Ook heb ik een grote liefde voor boeken, die inmiddels niet meer in mijn boekenkast passen. Ik vind het heerlijk om nieuwe werelden te ontdekken. Of dit nu dicht bij huis is of ver weg er valt altijd iets nieuws te leren!


Ik ben heel blij dat Groupmapping op mijn pad is gekomen en ik kan niet wachten om met deze fantastische groep mensen samen te werken en positieve impact te maken! Wil je verder kennismaken? Bel of mail gerust!

Ask us anything!