Call us Email us

Welkom Geoffrey!

Wij hebben een nieuwe collega!

Vertel eens, wie ben je en waar komt onze match vandaan?

"Hi, ik ben Geoffrey!

Sinds 1 april maak ik deel uit van het leuke GroupMapping team. Als visueel kunstenaar, rapper en politiek #wetenschapper geloof ik in de kracht van zowel creativiteit als analyse om succesvol vraagstukken op te lossen. Mijn benadering van complexe uitdagingen is holistisch.

Welkom Geoffrey!

Ik krijg veel energie van anderen: mensen zijn een bron van inspiratie. Vandaar dat ik graag nieuwe mensen leer kennen en vooral ook van hen leer. Het open staan voor nieuwe ervaringen, kennis en mensen is daarom voor mij van groot belang bij het waarmaken van verandering. Maar ik daag mijzelf ook graag uit met nieuwe dingen: zo ben ik actief bezig met het verbeteren van mijn cinematografische vaardigheden.

Door mijn internationale identiteit en achtergrond – ik heb een Britse vader en mijn middelbare school in Londen gevolgd – geloof ik enorm in het belang van het samenbrengen van verschillende soorten mensen en culturen. Reizen is een voorrecht waar ik erg van geniet. Sporten doe ik graag en ik haal veel energie uit het helpen van mensen om nieuwe vaardigheden te leren, zoals de Engelse taal en zeilen.

 

Ik ben enorm enthousiast om te hebben mogen aansluiten bij deze gezellige en dynamische groep en kijk er naar uit om samen veel nieuwe uitdagingen aan te gaan! Meer weten? Bel of mail gerust, ik ben altijd in voor een goed gesprek!"

Wij hebben een nieuwe collega!

Vertel eens, wie ben je en waar komt onze match vandaan?

Ask us anything!