Call us Email us

Welkom Gavin!

Wij hebben een nieuwe collega! 
Vertel eens, wie ben je en waar komt onze match vandaan?

“Hey, mijn naam is Gavin!

Per 1 augustus ben ik actief bij GroupMapping! Na een studiejaar in Zweden waarin ik mijn Master heb afgerond, voel ik mij helemaal klaargestoomd om praktijkervaring op te gaan doen. Als kersverse Collaboration Designer ben ik benieuwd wat mij de komende periode te wachten staat.
 

Ik zie mijzelf als iemand waar je op kan rekenen, kritisch is en graag een stap bij zet om van iets een nog groter succes te maken. Het begrijpen van wat een persoon nodig heeft, iets wat ik meeneem vanuit de hospitality-wereld, is naar mijn mening essentieel voor het succesvol executeren van trajecten waarin mens en verandering centraal staan. Ik geloof wie goed doet, goed ontmoet en sta ik achter ‘plus est en vous’ (ofwel ‘er zit meer in je’). Hierbij denk ik dat ieder persoon zich mag realiseren hoeveel capaciteiten je wel niet hebt!

 

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan watersporten en autosport[MS1] , daarnaast vind ik het leuk om doordeweeks te squashen. Verder heeft mijn Bachelorstudie aan de Hotelschool Den Haag mij gemotiveerd om zowel de kook als consumeer kant van de hospitality-wereld regelmatig te beoefenen en te waarderen.  

 

De aankomende periode staat in het teken van alles begrijpen binnen GroupMapping en het toepassen van de werkwijze. Hierbij zal ik mijn collega’s vergezellen tijdens meetings en sessies. Ik hoop jullie daar te zien, anders ben ik te bereiken via +31 6 29 57 98 39 of gavin.jonk@groupmapping.org.”

 

Ask us anything!