Call us Email us

Vacature: Collaboration & Event Design Consultant

2022 wordt ons jaar. Daarin gaan we nog meer organisaties helpen om complexe vraagstukken op te lossen. Dat doen we altijd samen met onze klanten en in een razendsnel tempo. Met een team van 20 steken we de handen uit de mouwen om richting te geven aan strategische- verander- en organisatievraagstukken.

Om onze ambitie te bereiken zijn we opzoek naar uitbreiding van ons team!

GroupMapping in het kort

Met een team van zo’n 25 enthousiastelingen steken we de handen uit de mouwen om richting te geven aan strategische- verander- en organisatievraagstukken. Altijd in nauwe samenwerking met onze klanten en in een razendsnel tempo. We doen dit in veel verschillende sectoren, o.a. de zorg, justitie & veiligheid, dienstverlening, bouw & techniek en het onderwijs. We werken vanuit een doorwrochte filosofie en methodiek en de overtuiging dat samenwerking de wereld helpt veranderen.

De afgelopen tijd zien we de vraag naar onze aanpak enorm toenemen, en om onze ambities te gaan waarmaken zijn we opzoek naar uitbreiding van ons team!

 

Wat ga je doen?

Je werkt aan verschillende klantopdrachten tegelijkertijd en draagt ook bij aan de verdere groei van GroupMapping zelf. Dit betekent dat je constant schakelt tussen verschillende projecten, prioriteiten en teams en steeds een andere pet op hebt. Over voldoende afwisseling hoef je dus niet in te zitten!

Voor klanten ontwerp en begeleid je, samen met je collega’s, succesvolle projecten. Projecten waarin grote veranderingen worden bedacht en uitgevoerd. De rode draad? Het betrekken van de juiste mensen, zowel in de ontwerpfase als in de uitrol. Daarom brengen we vaak groepen mensen samen in kleine en grote events, waarin ze zélf hun eigen toekomst creëren. Hoe dat er precies uitziet verschilt per opdracht: de ene dag werk je met een klein team aan het voorbereiden van een leiderschapsprogramma, de andere dag begeleid je een strategiesessie met 300 man van een grote corporate.

In deze specifieke rol focus je vaak – maar niet alleen – op het ontwerpen en managen van grote events. Jij bent de spin in het web die schakelt met iedereen in ons eigen team, het klantteam en externe partners (bijvoorbeeld inhoudelijke experts, eventorganisaties en - locaties, leveranciers en producenten). Je zorgt ervoor dat het event op rolletjes loopt: van inhoud, proces en logistiek tot aankleding en catering. Alles en iedereen is op het juiste moment op de juiste plek, omdat jij daarvoor hebt gezorgd. Dit doe je altijd in nauwe samenwerking en afstemming met collega’s en de klant. Bij ons doe je niet veel alleen, want samen kom je verder.

 

Herken jij jezelf in veel van de volgende punten? Dan zou er zomaar een match kunnen zijn!

 • Je bent pro-actief, assertief en ondernemend; kansen durf je te pakken, en losse eindjes... daar houd je niet van.
 • Je schakelt snel tussen strategische, tactische en operationele perspectieven.
 • Je schrikt niet van complexiteit en durft te acteren zonder dat je het volledige speelveld tot in de puntjes begrijpt.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met het organiseren en managen van (grote) evenementen.
 • Je houdt het overzicht in een complex speelveld van stakeholders en leveranciers, en weet constant focus te houden op de doelstelling.
 • Als het moeilijk wordt zoek je verbinding: je vraagt collega’s om hulp wanneer je ergens niet uitkomt en springt bij als anderen een helpende hand kunnen gebruiken. Bij ons sta je er nooit alleen voor.
 • Je hebt 1-5 jaar werkervaring en HBO/WO denkniveau. Dit kan zijn ontwikkeld door studie of relevante werkervaring.


Dit bieden wij jou

 • Een marktconform salaris (€2.300 - €2.900) plus bonusregeling
 • Vakantiegeld, een mobiliteitsvergoeding en volledige (!) pensioensopbouw.
 • Onbeperkt vakantiedagen, ja echt! Natuurlijk wel in goed overleg.
 • We starten met een jaarcontract en als iedereen blij is gaat dat over in een vast contract.
 • Een MacBook en iPhone. Omdat je die gewoon nodig hebt.
 • Een ruim opleidingsbudget – wij helpen je groeien.

 

Hoe nu verder?

Zie jij een match? Laat het ons dan uiterlijk 26 juni weten via work@groupmapping.org ter attentie van Kelly. We bekijken alle sollicitaties zorgvuldig en nemen uiterlijk 29 juni contact op.

We hebben een aantal vacatures online staan. Ben je geïnteresseerd in meerdere, of een combinatie van verschillende profielen, geef dat dan vooral aan! Het is niet nodig om meerdere keren te reageren.

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Dan kun je Kelly bellen op 06-15387888. Zij verbindt je aan een collega die jouw vraag kan beantwoorden. Goed om te weten: zij zijn niet betrokken bij de eerste selectie. We behandelen de sollicitaties namelijk anoniem, om ervoor te zorgen dat iedereen een gelijke kans krijgt.

 

Over ons

Wij zijn een non-traditioneel bureau met gepassioneerde mensen, gespecialiseerd in het ontwerpen en faciliteren van verandering. Vragen die we hierbij samen met onze klanten beantwoorden zijn onder andere:

 • Hoe ontwerp je een strategie die door iedereen wordt omarmd en uitgevoerd?
 • Hoe krijg je iedereen mee in organisatieveranderingen?
 • Wat vergt de continue veranderende (VUCA) wereld van onze mensen? Welke vaardigheden, attitudes, technieken en gedrag moeten zij leren om de organisatie richting de toekomst te stuwen?

Soms zijn deze strategie- en verandertrajecten volledig door ons vormgegeven en gefaciliteerd, soms zijn wij juist een helpende hand op de achtergrond. Maar altijd ligt onze focus op het betrekken van mensen in organisaties. We proberen het beste in ze naar boven te halen en alle potentie te benutten. Vanuit een gelijk speelveld, blind vertrouwen en een flinke lading positieve energie. Want als je het leuk hebt, kun je meer dan je denkt. En dat leidt tot concreet resultaat en hele tevreden klanten.

Ook bouwen met z’n allen aan onze eigen interne organisatie. Bij ons vind je geen sales- marketing- of research & development afdeling; dit doen we allemaal samen. We zijn betrokken mensen, zelfverzekerd in onze aanpak en we barsten van de passie en de energie.

Nieuwsgierig geworden? Kijk verder op onze website voor achtergrond, onze projecten en meer.

Ask us anything!