Call us Email us

GroupMapping + Unloq + BAM = BAM ELP

Een leiderschapsprogramma mede ontwerpen en -faciliteren, daar zijn we ook van. Samen met Unloq (voorheen eCoachPro) en een L&D specialist van Koninklijke BAM Groep hebben we een leiderschapsprogramma ontwikkeld waarin we over een tijdsperiode van ca 8 maanden in drie verschillende modules leiders van Koninklijke BAM Groep uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland verschillende lenzen en handvatten bieden om hun leiderschap te verbreden. 

In groepen van 15 – 20 deelnemers behandelen we onder andere de werking van het brein werkt en het managen van emoties, hoe je samenwerking in een team kunt faciliteren en de teamleden kunt coachen in hun ontwikkeling, het voeren van (moeilijke) gesprekken alsook hoe strategie te vertalen naar de eigen omgeving en te implementeren. Het geheel wordt ondersteund door individuele coaching tussen de modules door. Een extra uitdaging is ontstaan met de wisselende COVID-maatregelen, waardoor het programma deels online en deels fysiek wordt gehouden.

 

De leiders worden in een meer zelfbewuste en reflecterende modus gebracht, om zo bewuster keuzes te maken in hun werkomgeving. Met deze extra bagage, toegespitst op het huidige werk, kunnen de leiders met deze nieuwe inzichten direct aan de slag om ze in praktijk te brengen.

Ask us anything!