Call us Email us

De CCE is terug op 25 mei

De zon schijnt, de bomen staan in bloei en in mei leggen alle vogels een ei. En veel organisaties ook! Niet letterlijk natuurlijk, maar over hun strategie of operationele plannen van 2023.

Maar hoe doe je dat nou? Een strategie maken, een operationeel plan, dat óók nog eens kan worden gerealiseerd? Jullie mensen – op alle niveaus in de organisatie - zijn daarin het antwoord. Samen met hen maak je een koers, een plan wat realistisch en uitvoerbaar is. Want zij weten als geen ander hoe de hazen lopen, wat wel en niet werkt en kunnen het beste bepalen welke prioritering je aan je projectenportfolio moet geven.
 

GroupMapping is gespecialiseerd in het mobiliseren en activeren van grote, diverse groepen mensen in organisaties rondom dit soort strategische thema’s. Wil je meer weten over hoe je er zelf mee aan de slag kan en hoe je dat in jouw organisatie kan toepassen en hoe wij dat doen? 

Doe dan op 25 mei mee met ons online Collaborative Community Event van 16.00 – 17.00. Klik hier om je in te schrijven en tot dan! 

Ask us anything!