Call us Email us

Cool stuff

Time to Re-Connect!

Een goed verhaal slim inzetten

Het vertellen van verhalen is zo oud als de tijd zelf. Dat is niet zonder reden want een goed verhaal neemt ons mee, raakt ons en leert ons belangrijke lessen. En het beïnvloedt ons, we willen ook betrokken zijn en ons steentje bijdragen. Hoe je een verhaal goed kan inzetten? Lees snel verder!

Read more

De kloof tussen ondersteunende afdelingen zoals HR, en 'de business'. Een bekend probleem bij veel organisaties. Gelukkig is er al jaren een oplossing voor, namelijk de 'business partner'.

Waarom lijkt de kloof bij sommige organisaties dan toch maar niet kleiner te worden? Waarom lukt het vaak toch niet om de strategische doelen met elkaar te verbinden? Debbie schreef een korte blog over het cruciale element dat vaak wordt overgeslagen.

Read more

Nieuwe partner bij GM: Tom Vuorinen!

We hebben uit onze eigen gelederen per 1 januari 2021 een nieuwe partner benoemd: Tom Vuorinen. Na zijn jarenlange ervaring vanuit Capgemini rondom verandering en samenwerking heeft Tom binnen GroupMapping de afgelopen vier jaar de aanpak rondom Change & Implementation verder geprofessionaliseerd en doen groeien. De expertise die hij heeft op het gebied van verandering en implementatie met name in de bouw- en infrasector, onderwijs en het zorgdomein zijn van enorme waarde binnen en buiten GroupMapping. Met zijn scherpe analytische geest, gevoeligheid voor de menskant en ongebreidelde passie voor leren is hij een meer dan waardevolle toevoeging aan de partnergroep!
 

Read more

Zin om te spelen?

Veel van de spellen, die we hebben ontwikkeld voor onze klanten hebben een hoog knip-en-plak gehalte. Papier, schaar, lijm en veel knutselmaterialen. Digitaal werkt dat net even anders.

Read more

Ontmoet onze nieuwe collega Lotte!

How to (literally) be an inspiring leader

The importance of leadership starts with yourself: Being empathic to others, letting leaders bring themselves into the process, creating a sphere where people can flourish, and more.

What might truly inspiring leadership look like? How can creativity and exploration be triggered through leadership?

Discover the four key aspects:

- Developing empathy
- Showing vulnerability
- Framed freedom
- Process focus

Read more

Elisa Corporán Souverein aan het woord

De afgelopen week blikten we terug op een bewogen 2020 met Elisa Corporán Souverein, adviseur bij de woningcorporatie Parteon. We spraken over de invloed van corona op haar werk, maar ook over de samenwerking met GroupMapping die we in juni startten om samen, op een inclusieve manier, de nieuwe visie vorm te geven, in te kleuren en om hierbij alle medewerkers te betrekken.

Read more

Ask us anything!