Call us Email us

Welkom Sanne!

Wij hebben een nieuwe collega!
Vertel eens, wie ben je en waar komt onze match vandaan?

"Hoi, ik ben Sanne!
 
Vanaf februari loop ik als stagiaire mee bij GroupMapping om kennis te maken met het consultancy vak. Als masterstudent Business Administration en Work and Organizational Psychology vind ik het leuk om mijn opgedane kennis in praktijk te brengen. Daarnaast hoop ik deze kennis te verbreden en te verdiepen en mijzelf als consultant te ontwikkelen.
 
Ik krijg energie van het werken met mensen en het op zoek gaan naar creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken. Problemen omzetten naar uitdagingen, ideeën omzetten naar een concrete strategie en theorieën omzetten naar bruikbare tools: ik vind het heerlijk om dingen aan te pakken en uit te werken zodat iedereen er mee aan de slag kan! Door mijn bijbaantje in de horeca, ben ik altijd erg gefocust op mensen en gastvrijheid en vind ik het fijn om het iedereen naar zijn zin te maken. Daarbij vind ik een gezellige borrel of een goed gevulde tafel ook zeker niet onbelangrijk!
 
In mijn vrije tijd ben ik graag druk in de weer met van alles en nog wat. Zo staat mijn balkon volgebouwd met plantjes, puilt mijn keuken uit van nieuwe recepten en ben ik af en toe in de sportschool te vinden (maar vaker op het terras nu dat weer kan!). Daarnaast houd ik erg van het ontdekken van nieuwe steden, vreemde culturen of bijzondere gerechten en ben ik altijd in voor een tripje naar een museum, concert of festival!"

Stel ons een vraag!