Call us Email us

Welkom Paul!

"Hi,

Mijn naam is Paul van Dinten en vanaf 1 oktober jongstleden ben ik aan GroupMapping verbonden. Met een aantal mensen van GroupMapping heb ik al intensief samengewerkt, dat was in de periode 2002-2007 bij Capgemini. Dat staat nog steeds in mijn herinnering als een van de leukste perioden in mijn loopbaan. Het voelt daarom een beetje als terugkomen bij mijn jeugdliefde."

 

In 2007 ben ik overgestapt naar SeederDeBoer en ben daar in 2014 als partner toegetreden tot de maatschap. Het begon daar voor mij als medewerker nummer 10 en bij mijn vertrek, op 1 januari van dit jaar, waren we met bijna 200 mensen verdeeld over moederbedrijf SeederDeBoer en zusterbedrijf Hieroo. Ik kijk terug op een geweldige reis maar was toe aan nieuwe avonturen. Ik was simpelweg niet meer gelukkig en als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg. 

 

Na een periode van rust en mijn 50ste verjaardag (mei 2022) is er nieuwe energie/inspiratie en wil ik weer gaan doen waar ik goed in ben en plezier in heb. Dat ligt in business development en ontwikkeling van mensen. Of, in mijn eigen woorden, mensen en organisaties laten groeien en bloeien. Met waardevolle vooruitgang als belangrijkste definitie voor groei. Bij GroupMapping ga ik een prachtig nieuw avontuur aan waarin ik dit maximaal kan inzetten, maar ik ook weer kan leren van anderen. Want jezelf blijven ontwikkelen is voor mij een hele belangrijke drijfveer. In de uurtjes die ik naast GroupMapping over heb ben ik als investeerder en ervaringsdeskundige verbonden aan 2 start-ups en ben ik sinds 1 oktober tevens formeel commissaris bij een groot Retailbedrijf.    

 

Verder sport ik heel graag en woon ik al ruim 25 jaar samen met Saskia en hebben wij samen zoon Tijl (17) en dochter Maud (21). Wij zijn woonachtig in Wijk bij Duurstede maar reizen graag en houden van het bourgondische leven. Even genoeg over mij zo…. Ik heb er heel veel zin in en hoop veel nieuwe inspirerende mensen te ontmoeten. Zin in een kopje koffie? Stuur mij gerust een mailtje (klik hier)!

Stel ons een vraag!