Call us Email us

We're on a quest: looking for a 'Heart of Office'

We groeien! En daarom zijn we de op zoek naar iemand die ons team wil verrijken en het warme hart van ons kantoor wil zijn. 

In de functie van 'Heart of Office' zien wij ook mogelijkheden voor een combinatie-rol met (online) communicatie, dus heb je ervaring met het crëeren van content, campagnes en websitebeheer? Lees dan zeker ook verder!

We're on a quest: looking for a 'Heart of Office'

 

GroupMapping

 

Wie zijn we?

GroupMapping (yep, deze naam is zeer gevoelig voor misunderstanding aan de telefoon, oefen maar vast ;-) hier komt die naam trouwens vandaan) is een management consultancy organisatie – en niet zomaar een.

 

Heel, heel, heel kortgezegd;

In een wereld waar verandering steeds sneller gaat en mensen binnen organisaties zeer verspreide en specialistische kennis hebben wordt het steeds ingewikkelder om veranderingen goed te implementeren. Cruciaal voor het succes van de verandering is dat de juiste mensen met elkaar samenwerken.  Als je goed met elkaar samen werkt is verandering mogelijk (en leuk zelfs!), kunnen we de verandering versnellen, maakt het mensen betrokken en gelukkiger en is je organisatie gezonder en duurzamer.

We werken samen met grote bedrijven en helpen hen met het vormgeven en uitvoeren van strategietrajecten (Inclusive Strategy), op projectbasis (Collaborative Change) en bij opleiding en ontwikkeling van leiders (Capability Development).

 

Wij helpen organisaties bij het ontwerpen van samenwerking, omdat we erin geloven dat dit elke organisatie en elke initiatief sterker maakt.

 

 

Samenwerken doen we dan ook veelvuldig binnen onze eigen organisatie! Geen managementlagen maar gedeelde verantwoordelijkheid en kleine high performing teams. Once you’re in you are part of a team. Wij geloven dat jij floreert in een omgeving waarin je bij kunt dragen aan het geheel en waarin je perspectief hebt. ‘Practice what you preach’, dus dat is wat wij jou aanbieden.

 

Daarbij hebben we een grote liefde voor creativiteit. Creativiteit in de vorm van hoe-kom-je-daaaaaar-nou-bij-ideeën, tekenen, bouwen, strategieplannen, hubs, implementatieplannen, …you name it. Bij creatief bezig zijn hoort ook een beetje experimenteren en bij experimenteren hoort ook een beetje fouten maken. En daar leren we allemaal van.

 

Wie zoeken we?

 

We zoeken iemand die ons team aanvult met onder meer fantastische organisatorische, administratieve en communicatieve skills.

Iemand die er samen met ons voor kan zorgen dat onze ‘creative space’ altijd precies de juiste hoeveelheid chaos uitstraalt en tegelijkertijd precies de juiste hoeveelheid structuur en netheid biedt. Iemand met een van nature open en positieve houding, en iemand die zo nu en dan ook kritisch durft te zijn.  Hopelijk krijg je geen stress van allerlei hulpvragen, want alles komt altijd tegelijk.

Als onze heart of office vorm je onder meer een team met onze head of operations en is het jullie missie om onze 25 and counting ‘collaboration designers’ te helpen groeien & bloeien.

 

Naast iemand met office-management-skills zijn we ook op zoek naar iemand met een passie voor (online) communicatie. Wij zien hier een hele mooie combinatie-rol in, dus heb jij ervaring met het creëren van content, campagnes en websitebeheer? Dat is zeker een pré!

 

Als je nog steeds geïnteresseerd aan het lezen bent hopen we dat de meeste van de volgende dots ook bij jou passen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je wilt graag tussen de 24 - 32 uur per week werken;
 • Je hebt tussen de 0 – 2 jaar werkervaring;
 • Sterk analytische-, organisatorische-, administratieve- en sociale skills set;
 • Je hebt een ondernemende en proactieve mindset;
 • Je scherpe laserfocus afwisselen met een aandachtsveld zo groot als een voetbalveld is voor jou een klein kunstje;
 • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken maar ook zeker leuk om samen te werken;
 • Je hebt een goede beheersing van de talen Nederlands en Engels;
 • Ervaring met de wereld van online marketing? Dat is een pré!

 

Dit bieden we jou:

 • Een goed, marktcomform salaris;
 • Een minimum(!) aantal vakantiedagen;
 • Een Apple laptop en telefoon (Ons Apple-hart is zo groot als het universum);
 • Pensioenopbouw;
 • Opleidingsbudget, Go-grow!

 

En als kers op de taart:

 • Een groot, gezellig kantoor in het centrum van Amsterdam – tegenover Westerpark;
 • Work-life-balance is je eigen verantwoordelijkheid; flexibele werktijden en de mogelijkheid om eventuele overuren te compenseren;
 • Genoeg tijd om op jouw briljante ideeën te broeden;
 • Team wintersport!

 

Denk jij dat jij onze match bent? Vertel het ons in een korte motivatie en stuur je CV ook graag mee. Dit mag naar iwanttowork@groupmapping.org ter attentie van Anouk. Reageer graag vóór 1 februari 2020.

 

Hopelijk tot ziens!

Hartelijke groet, Team GroupMapping

 

ps: acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.