Call us Email us

Vol verwondering en trots!

Afgelopen week hadden we een Teamdag.

’s Ochtends zijn we gestart met gezamenlijk vooruitkijken naar ‘de projecten die komen gaan’ en wat we daar allemaal aan moeten doen om ze daadwerkelijk te laten starten. We hebben een paar diepe duiken gedaan in de thema’s die ons ter harte gaan, waaronder ontwikkelingen in de zorg en de energietransitie.

In de middag hebben we elkaar bijgepraat over wat we de afgelopen zes weken ontwikkeld hebben om ons systeem te laten groeien, gezond te houden en alles en iedereen een beetje meer Awesome te maken.
 

Ook hebben we met elkaar gesproken over de vraag hoe je strategische vraagstukken op een goede manier in een organisatie laat landen. Door medewerkers zelf onderdeel te maken van het veranderproces, door gebruik te maken van slimme middelen: Creative@. Over hoe wij mensen in organisaties activeren en mobiliseren rondom nieuwe of veranderende richtingen, op basis van mensgerichte communicatie, met beleving en empathie. Om de dialoog tussen mensen te stimuleren, en interactief, creatief en ronduit leuk te maken. Om complexe boodschappen simpel, met impact, vanuit de kracht van de organisatie vorm te geven.
 

Tijdschriften, video’s, exposities, kunstwerken, volledig aangeklede gebouwen en terreinen, foto’s, strategieboxen, dialoogboxen, kaartspellen, bordspelen, workshop toolkits, rode lopers, podcasts, tv shows, bureaukalenders, informatieboekjes, uitvouwfolders, banners, vlaggen, slingers, posters …

We laten je graag de mooie voorbeelden zien. Bel of mail Tommes voor een goede bak koffie en een sterk verhaal (of andersom).

Stel ons een vraag!