Call us Email us

Onze nieuwe collega Kelly van der Meer aan het woord

"Hey, ik ben Kelly van der Meer!

Sinds juli ben ik aan boord bij GroupMapping als ‘’Heart of Office’’. Ik ben in deze rol een rots in de branding voor het team en zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat iedereen kan groeien & bloeien.

 

Wat mij enorm veel voldoening geeft is om ons team en onze opdrachtgevers net even dat extraatje te bieden. Door aandacht te geven aan details en extra service wordt dit des te meer opgemerkt en gevoeld. Zo kan iedereen “lekker bezig blijven” binnen onze creatieve werkomgeving en voelen opdrachtgevers zich op hun gemak.

Door mijn ervaring als personal assistant weet ik als geen ander hoe ik zorgen van het team en opdrachtgevers kan wegnemen. Ik ben betrokken bij elke propositie van GroupMapping en zorg ervoor dat alles rondom meetings en sessies tot in de puntjes is geregeld. Problemen zie ik daarom liever als uitdagingen. Ik bijt me erin vast en zorg met een ondernemende houding altijd voor een juiste, innovatieve oplossing.

Kortom, mijn energie haal ik uit een goed geregeld kantoor; een haven waarin iedereen zich prettig voelt en optimaal kan samenwerken. Zo draag ik mijn steentje bij aan de ‘happiness’ van ons bedrijf!

En wat ik in mijn vrije tijd doe? Ik hou van (Brabantse) gezelligheid, concerten, en heb een oog voor het vinden en opknappen van vintage pareltjes.
 
Meer weten? Bel of mail gerust! Dan zorg ik dat de koffie klaar staat ;)

Stel ons een vraag!