Call us Email us

Ontmoet onze nieuwe collega Lotte!

Hi, ik ben Lotte!

En sinds 1 januari maak ik deel uit van het te gekke GroupMapping team. Als designer en socioloog geloof in de kracht van ontwerp, als inspiratie maar ook als motor van verandering.

Mijn skills als ontwerper geven mij de mogelijkheid om buiten kaders te denken, en om te visualiseren en structuur aan te brengen. Mijn achtergrond als socioloog geeft me kennis over systemen en complexe contexten. Klik verder om meer over mij te lezen, en hopelijk werken we een keer samen!

Ik hou van mensen hun verhalen; wat hun drijfveren zijn, waar ze blij van worden en hoe ze in het leven staan. Zonder echte aandacht geen verandering, daarom staan mensen in mijn werk altijd centraal! Ik ga elke uitdaging aan en ik geloof dat elke vraag zijn eigen strategie vraagt. Waardevolle verbindingen, een goed gesprek, aha-momenten, dat vind ik tof!

Daarnaast haal ik energie uit allerlei verschillende dingen zoals kunst, sport en andere culturen. Ik kan uren staren naar middeleeuwse stillevens, of een middag ronddwalen in Voorlinden. Muziek ontdekken op festivals maar ook klassiekers eindeloos grijsdraaien. Nieuwe dingen leren, zoals skaten met als enige ambitie mijn polsen niet te breken. En after lockdown-life ga ik graag weer op reis om de wereld verder te ontdekken, maar voorlopig wandelen mijn hond en ik heel Rotterdam door!

Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen bij deze dynamische en gemotiveerde club, en ik kan niet wachten om mijn tanden in een goede uitdaging te zetten! Meer weten? Bel of mail gerust, ik ben altijd in voor (digitale) koffie en uitdagende vragen!

 

Stel ons een vraag!