Call us Email us

Maak kennis met Marina Šimunović

Wij hebben een nieuwe collega! 

Vertel eens, wie ben je en waar komt onze match vandaan?

"Als collaboration designer heb ik een grote fascinatie voor de mens. Ik vind het inspirerend hoe wij ons gedragen, wat wij voelen en hoe we denken. Elke individu neemt op een eigen manier waar en heeft daarom persoonlijke behoeftes. Smaken verschillen nu eenmaal, en ik breng ze graag bij elkaar. Ik leg binnen organisaties verbinding tussen behoeftes van echte mensen.

Mijn energie haal ik uit het werken in teamverband waarbij we organisaties helpen al deze behoeftes te rijmen en te lijmen, zodat mensen geactiveerd en gemobiliseerd kunnen worden. Met allerhande op maat gemaakte methodes en strategieën, en via verschillende invalshoeken maak ik de vertaalslag naar de juiste toon, taal en vorm. Mijn achtergrond in #servicedesign brengt een ‘gereedschapskist’ aan methodes mee waarmee we binnen een (ontwerp)proces in staat zijn resultaten tastbaar en inzichtelijk te maken. Ik ben van mening dat dit alleen werkt wanneer je als bedrijf ruimte biedt voor verschillende perspectieven. Daarbij moet je vertrouwen op de collectieve intelligentie. Want goed samenwerken verbindt niet alleen, het is ook heel erg leuk! En dat vind ik toch wel het aller fijnste aan ons team en onze werkwijze.

Inspiratie haal ik uit boeken en koken (het liefst eenpansgerechten). Ik kan gerust een hele zondag besteden aan een heerlijke risotto of een soepje. Het leukste daaraan is dat je afhankelijk bent van een juiste balans van smaken waarbij je moet vertrouwen op je zintuigen. En dat vind ik ook zo tof aan mijn werk, een proces-en serviceontwerp vlieg je holistisch aan met al je zintuigen.

Ik ben Marina Šimunović en ik ben de nieuwe Collaboration designer van GroupMapping. Wil je meer weten over hoe wij echte verandering teweeg brengen? Stuur me gerust een bericht, ik ben altijd in voor een goed gesprek."

Stel ons een vraag!