Call us Email us

Maak kennis met Iris!

"Hi ik ben Iris en sinds begin dit jaar met heel veel plezier gestart bij GroupMapping. Na een jaar als zzp’er actief te zijn geweest bij GM en bij verschillende mooie sessies te hebben meegedraaid ben ik nu officieel in dienst. Ik vind het heel gaaf om van het begin tot einde in een project betrokken te zijn, om zo samen te ontdekken wat we kunnen veranderen, hoe er beter samengewerkt kan worden en als team de doelen te halen."

 

Voordat ik bij GroupMapping aan de slag ging heb ik drie jaar in Tokyo, Japan gewoond waar ik gewerkt heb aan het verbeteren van het werkgeluk binnen Japanse bedrijven. Daarnaast ben ik bijna 10 jaar betrokken bij verschillende organisaties en non-profits die zich richten op empowerment en ontwikkeling van de jeugd. Mijn passie ligt in het werken met mensen om hen in staat te stellen zelf een verschil te maken in hun eigen omgeving en de wereld.

 

Ik probeer werk, mijn passie voor reizen en het ontdekken van verschillende culturen zoveel mogelijk te combineren. De teller staat op acht landen waar ik langer dan een jaar heb gewoond; België, Singapore, Thailand, USA, Spanje, Nederland, Zweden en Japan. Op dit moment woon ik in Amsterdam, en daar vind ik het leuk om te tennissen (wat er van het begin in zit met een moeder als tenniscoach), en spendeer ik mijn vrijetijd aan het ontdekken van de beste Japanse restaurants in Amsterdam en de rest van Nederland.

 

Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen bij GroupMapping en samen gave dingen te doen! Schroom niet om mij een berichtje te sturen voor een lekker kopje koffie (of thee natuurlijk).

Stel ons een vraag!