Call us Email us

Maak kennis met Alwin Vos

Wij hebben een nieuwe collega!
Vertel eens, wie ben je en waar komt onze match vandaan?

"Hai, ik ben Alwin

Vanaf 1 januari maak ook ik deel uit van GroupMapping. Van huis uit fysiotherapeut en #gezondheidswetenschapper, met een sterke overtuiging dat alle antwoorden op complexe vraagstukken altijd in groepen mensen en organisaties aanwezig, zijn, maar dat ze door middel een goed proces op samenwerking en inhoud soms een beetje op weg moeten worden geholpen om dat naar buiten te laten komen.

Ik vind groepen mensen onwijs leuk; wat hun uitdagingen zijn, waar hun gezamenlijke drijfveren zitten, maar ook waar hun pijnen soms zitten. Ik vind het heel gaaf om hen een stapje verder te mogen helpen in hun ontwikkelingen, zeker wanneer de groep zich verbindt, is dat voor mij het tofste moment!

Naast mijn werk ben ik een enorm fan van mountainbiken, zeilen en vechtsport. Ik word heel blij van rondstruinen bij oude haventjes en lekker eten op vakantie, daarbuiten ook trouwens! Ik ben heel blij dat ik bij GroupMapping begonnen ben en zie ontzettend uit naar de volgende complexe klus in de zorgsector of daarbuiten! Verder kennismaken of meer weten? Bel of mail gerust!"

Stel ons een vraag!