Call us Email us

Het ontstaan van de dinosaurus

Stel je voor: een wereld creëren die naast (of bovenop) de werkelijkheid bestaat. Een wereld waarin je meer informatie, inspiratie of entertainment kan delen zonder dat je het direct ziet. Dat er iets te ontdekken valt. Hoe gaaf zou dat zijn? 

 

Augmented Reality (AR) is een live beeld van de werkelijkheid waaraan elementen worden toegevoegd. In andere woorden; het is een wereld die niet met het blote oog te zien is, maar door het gebruik van bijvoorbeeld een smartphone wordt onthuld. En zo stond er een paar weken geleden een dinosaurus bij ons op kantoor, die ons vervaarlijk toelachte.

Met de dinosaurus in het achterhoofd zijn we verder gaan bouwen en ontwikkelen, omdat we geloven dat een extra laag, die ontdekt moet worden, bijdraagt aan de manier waarop mensen omgaan met het aanpakken van complexe vraagstukken.

  • Een muur met daarop belangrijke kennis over een project met een verdiepende laag die wordt getoond door het gebruik van een iPad.
  • Een workshop box waar je actuele informatie over de voortgang (virtueel) aan toe voegt.
  • Een filmpje wat zichtbaar wordt door het gebruik van een tablet tijdens een fysieke sessie waarin we informatie aan het bestuderen zijn.

Benieuwd naar wat er kan? Of hoe dit voor jou kan werken? Stuur Paul een berichtje en hij beantwoordt graag jullie vragen.

Subscribe to our newsletter

* indicates required