Call us Email us

Hallo Judith!

"Hi, ik ben Judith Grob en vanaf 1 maart start ik met veel plezier bij GroupMapping. Na het waarmaken van een lang gekoesterde droom in 2022, het maken van een wereldreis, heb ik enorm veel energie om nog meer persoonlijke en professionele dromen te gaan realiseren de komende tijd. Een nieuwe ontdekkingsreis om mensen te leren kennen, ervaringen op te doen en dingen te leren die voor mij van groot belang zijn om veranderingen teweeg te brengen."

 

Verbinding, plezier en uitdaging zijn woorden die ik belangrijk vind om betekenis te geven binnen werk en privé. Daarbij is het nodig om rust en ruimte te bieden aan iedereen om te leren, te groeien, te veranderen en tegelijkertijd dichtbij zichzelf te blijven. Samen complexe vraagstukken uitpluizen, met elkaar een eindresultaat neerzetten en dit alles met een goede dosis creativiteit, dat is waar je mij wakker voor kunt maken. Ik heb een stiekeme passie voor de zorgsector om bij te dragen aan zorg voor de maatschappij als overkoepelend doel, zorg voor de organisatie om optimaal te kunnen functioneren en bijdragen, en zorg voor de mens binnen de organisatie.

 

In mijn vrije tijd zoek ik graag de grenzen op, zowel door veel te reizen als door de grenzen van mijn eigen kunnen op te zoeken in sport. Crossfit, snowboarden, wielrennen, hardlopen, het is voor mij een manier om mijn hoofd leeg te maken en ultiem te genieten. Daarnaast doe ik graag iets extra’s voor de samenleving in de vorm van vrijwilligerswerk, anderen helpen word ik gewoon heel blij van.

 

Ik ben heel blij om te mogen aansluiten bij het mooie team van GroupMapping en kan niet wachten om de komende tijd samen met gave opdrachten de wereld een beetje beter te maken. Meer weten of gewoon gezellig samen in gesprek? Bel of mail me dan gerust!

Stel ons een vraag!