Call us Email us

Hallo Emma!

"Hoi, ik ben Emma van der Meulen, en ik ben 1 oktober gestart bij GroupMapping.

Ik ben met name geïnteresseerd in verschillende aspecten van menselijk gedrag; zoals samenwerking, (groeps-)besluitvorming, gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vind ik cultuur en identiteit heel boeiend. Deze onderwerpen heb ik in verschillende omgevingen ‘bestudeerd’, zowel micro- als macroniveau, vanuit een politieke invalshoek maar ik heb er ook mee gewerkt in een business context. Een holistische benadering, waarbij de mens centraal staat. Met een multi-disciplinaire toolbox voor het oplossen van complexe vraagstukken. Dat is waar ik voor sta."

 

Benieuwd naar mijn ervaring vóór GroupMapping? Dan verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn, en nodig ik je van harte uit om een connectie te maken!


Wie zit er verder achter het CV? Ik ben sociaal en avontuurlijk aangelegd. Ik geniet ervan om met vrienden op pad te gaan naar een festival of een museum, nieuwe mensen te leren kennen of een nieuw stukje van de wereld te ontdekken. Ik hou ervan om actief en sportief bezig te zijn, lekker naar buiten voor een rondje hardlopen, golf of wielrennen. Of alle energie eruit tijdens een energieke HIIT of kickboks les.

 

Ik hou dus zeker van een uitdaging. Niet alleen op sportief vlak, maar ook door een nieuwe taal te leren, een DIY project te starten (hallo klus-huis!) of me te verdiepen in een nieuw onderwerp op werk. Ik kijk er daarom heel erg naar uit om mijn horizon te verbreden en te leren van alle expertise die GroupMapping in huis heeft, en dit, samen met de ervaring die ik meebreng, om te zetten in waarde voor opdrachtgevers. Concrete resultaten van hoge kwaliteit neerzetten, met veel plezier! Daar kijk ik enorm naar uit!

Stel ons een vraag!