Call us Email us

Hallo Elske!

Hi, ik ben Elske Elderenbosch en op 2 november ben ik met veel plezier gestart bij GroupMapping.

Ik geniet van het opdoen van diepgaande kennis van producten en diensten en deze kennis in te zetten om bedrijfsprocessen en de relatie met de klant te optimaliseren. Eigenlijk ben ik altijd op zoek naar hoe we het werk voor iedereen nog leuker en makkelijker kunnen maken.

 

In mijn werk sta ik het liefst centraal in de organisatie, een schakel tussen management, commercie en operations. Dit heeft mij door de jaren heen laten zien dat ieder zijn eigen wensen en behoeftes heeft, en er daarnaast een collectief belang is. De uitdaging om dit bij elkaar te brengen, daar word ik gelukkig van.

Mijn vrije tijd spendeer ik graag met vrienden, waarmee ik regelmatig een speciaalbierfestival afga op zoek naar nieuwe brouwerijen en bieren. Op sportief vlak ben ik recentelijk uitgedaagd om mee te doen met een relay van een triatlon en hiervoor ben ik op zwemles gegaan. Om uiteindelijk 1,9km te zwemmen in open water heb ik met veel plezier hard getraind, en dat is gelukt! De smaak van de triatlon was zo goed dat ik ook ben gaan hardlopen, wellicht dat ik binnenkort óók nog de fiets pak om te gaan wielrennen! Naast het sporten ga ik graag naar de sauna om te ontspannen, maak ik een mooie wandeling in de natuur, bezoek ik een museum of vind je mij op de bank om een serie te bingen. Van alles wat dus.

Ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen bij GroupMapping en samen gave dingen te doen!

Stel ons een vraag!