Call us Email us

GroupMapping bij BPUG

“Verscheep wat je hebt geleerd”. Met deze woorden werd op 23 november het BPUG seminar afgesloten. Een seminar van en door project, programma en portfolio managers, over slimmer organiseren, over methodieken en over samenwerken in Teams.

Een verhaal over een seminar.

 

Een van de deelnemers verwoordt het zo:

“In de ochtend hadden we in de auto zoiets van ‘hum… een seminar, ok… kijken of het wat gaat worden en hoe het met onze energie zal zijn aan het einde van deze dag. Ik kan jullie zeggen… de dag is heel energiek begonnen en ook zo geëindigd!”

 

Want ja, een seminar.

 

Keynote, 20 presentaties parallel, waarvan je er 19 moet missen. Presentaties die meer salespitches zijn, dan echte inhoud. Rijen voor de koffie en de broodjes. Of…

 

Ja, een ander soort seminar.

 

Met een opening en daarna de mogelijkheid om te verdiepen in 1 van de 5 routes. Te verdiepen op de inhoud en aan de hand van een casus aan de slag te gaan, in gesprek te gaan met vakgenoten om samen te kijken hoe de inzichten uit de sessies gebruikt kunnen worden, morgen. Om anderen te laten leren. Te laten groeien.

 

“We hebben hele fijne mensen ontmoet en samen gebrainstormd over het bij elkaar brengen van mensen en teams binnen een organisatie richting een strategisch doel. Het was mooi om de interactie hierbij te zien en bij te wonen, en we hebben bevlogen en energieke mensen mogen ontmoeten. Heel bijzonder tijdens deze sessie was de visuele wijze waarop middels tekeningen samenvattingen werden gemaakt, een hele mooie en vooral effectieve manier van kennisdelen!”

 

Met na de pauze een zeer vermakelijke energizer: Nooit gedacht dat we op een zakelijk event de longen uit ons lijf zouden schreeuwen…

 

Een verhaal over een seminar. Een seminar met nieuwe schoenen.

 

Dank aan BPUG.nl

PS: we waren niet de enige die het enorm leuk en leerzaam vonden bij BPUG. 

Stel ons een vraag!