Call us Email us

Een droom komt uit

In het werk dat wij doen werken we samen met een breed scala aan organisaties; van bouwbedrijven tot ziekenhuizen, scholen en nog veel meer. Elke organisatie heeft zijn eigen charme en bijbehorende problematiek. Afgelopen oktober kwam daar een wel heel bijzondere organisatie bij, in ieder geval voor twee GM’ers…

Enige tijd geleden is er voor het eerst in de geschiedenis een betaald voetbalorganisatie (BVO) bijgekomen. En laat dat voor Sven de Ridder een droom zijn die is uitgekomen:

“Toen ik bij GroupMapping startte, heb ik gezegd dat ik ooit onze methodiek en manier van werken in de sportwereld zou willen toepassen. Specifieker, in de voetbalwereld. Ik ben zelf een voetballer in hart en nieren en om onze manier van werken en onze expertise in deze voetbalwereld toe te kunnen passen is een langgekoesterde droom. Niet alleen omdat ik het geloof heb dat de BVO’s hier enorm mee geholpen zijn, maar minstens net zo om binnen de muren van een BVO actief te zijn…. Ik heb mijn ogen uitgekeken.”

 

Hoe deze samenwerking tot stand is gekomen? De BVO is actief in de Eredivisie, maar de financiële mogelijkheden zijn niet het onderscheidende vermogen van deze club. Om mee te kunnen blijven doen is het van groot belang om hier iets anders tegenover te zetten. De richting die men op wil gaan is om niet de financiën, maar persoonlijke ontwikkeling op 1 te zetten. Elk individu, van jeugdspeler tot kantoormedewerker, krijgt de kans om zich te ontwikkelen en te groeien. De gedachte hierachter is dat als elk individu blijft groeien, dan groeit de organisatie als geheel daarmee ook. In één dag hebben we in een gemixte samenstelling de mogelijkheden verkend en dit handen en voeten gegeven.

 

Hoe is het afgelopen? Binnenkort meer!

Stel ons een vraag!