Call us Email us

Collaborative Leadership training @ Vrije Universiteit Amsterdam

Wil jij ook effectievere vergaderingen bijwonen? Volg onze nieuwe training Collaborative Leadership! Onder begeleiding van twee professionals van GroupMapping leer je in 2,5 dag samenwerking te ontwerpen en faciliteren. Ontdek hoe jij interactieve groepsinterventies en workshops kunt inzetten om verandering te realiseren. Meld je nu aan voor de eerste editie die start op 29 november - meer informatie of aanmelden kan via deze website 

 

 

Deze training stelt je in staat om samen met een groep tot een gedragen ontwerp te komen. Denk aan een ontwerp van een oplossing, besluit, plan, visie of strategie. Je leert een aantal 'hands-on' workshopprocessen te gebruiken met verschillende interactieve werkvormen om de groep tot consensus te brengen. Je leert samenwerking ontwerpen en te faciliteren! Voor een speciaal tarief van €550,- biedt de VU namens Groupmapping deze training voor alumni aan. Niet-alumni betalen een tarief van €850,-.

Tijdens de training van 2,5 dag wordt je begeleid door twee professionale facilitators van GroupMapping. GroupMapping ontwerpt al meer dan 10 jaar de samenwerking binnen grote en kleine organisaties en gelooft dat het ontwerp van een interventie net zo belangrijk is als de skills om het te faciliteren.

De leerdoelen van de training zijn:

  • Het creëren van een methodologische basis
  • Het voeren van de dialoog met een opdrachtgever
  • Het ontwerpen van een agenda voor een interactieve interventie met hoge energie
  • Het faciliteren van interactieve workshops

Op deze manier dekt de training de volledige cyclus van het ontwerpen, voorbereiden en faciliteren van interactieve groepsinterventies.

Kijk voor het programma en meer informatie omtrent aanmelden op deze website

Graag tot dan!

 

ps: de training wordt in het Nederlands gegeven