Call us Email us

Cool stuff

Rob van de Lindeloof aan het woord

Op 4 november zijn we aan de slag gegaan op een hele bijzondere locatie! Samen met de mannen en vrouwen van Agrifirm Akkerbouw kwamen we bijeen. Rob van de Lindeloof (sectordirecteur) vertelt in onderstaande video meer over wat we hebben gedaan.

Read more

Maak kennis met Marina Šimunović

Wij hebben een nieuwe collega! 

Vertel eens, wie ben je en waar komt onze match vandaan?

Read more

Back to school

Tom Vuorinen was afgelopen week Keynote spreker bij het Alumni Event, van de opleiding Beleid Communicatie Organisatie (BCO) aan de VU. Hij vertelde met verve over zijn huidige werk en hoe hij zich na zijn afstuderen in 2005 heeft ontwikkeld. 

Read more

Onze nieuwe collega Kelly van der Meer aan het woord

"Hey, ik ben Kelly van der Meer!

Sinds juli ben ik aan boord bij GroupMapping als ‘’Heart of Office’’. Ik ben in deze rol een rots in de branding voor het team en zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat iedereen kan groeien & bloeien.

 

Read more

NL2025 en GroupMapping slaan handen ineen

Claudy Jongstra is beeldend kunstenaar, herder, boerin en activist. En ze heeft de visie om een duurzame textielketen in Nederland te realiseren. Want lokaal geproduceerd textiel kan een enorme bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Voor tal van schakels in de nieuwe productketen bestaan er op kleine schaal al bewezen ‘proof of principles’. Om deze droom kracht bij te zetten hebben NL2025 en GroupMapping de handen ineen geslagen.

Read more

Re-Connect: onze overtuiging

Rond februari dit jaar begonnen we het te voelen. Binnenkort komt de tijd dat we weer naar kantoor mogen. Is alles weer binnen een mum van tijd als vanouds? Of wordt het echt anders? En hoe anders dan? Het zal hoe dan ook wennen zijn. En om maar met de deur in huis te vallen: we hebben hier vanuit GroupMapping goed over nagedacht. Om hierin te helpen hebben we onze gedachten in een gids gezet, die je kan helpen dieper na te denken over hoe je mensen weer met elkaar in verbinding stelt, na dit alles. Als je niet kunt wachten, download de gids dan hier.

Read more

Time to Re-Connect!

Terug naar kantoor met Re-Connect
Breng jouw medewerkers weer bij elkaar met een memorabel event!

Je leest er alles over op deze pagina 
Ook download je daar de Re-Connect Guide om alvast zelf aan de slag te gaan! Succes!

Read more

Een goed verhaal slim inzetten

Het vertellen van verhalen is zo oud als de tijd zelf. Dat is niet zonder reden want een goed verhaal neemt ons mee, raakt ons en leert ons belangrijke lessen. En het beïnvloedt ons, we willen ook betrokken zijn en ons steentje bijdragen. Hoe je een verhaal goed kan inzetten? Lees snel verder!

Read more

Stel ons een vraag!